Site Overlay

Пиле с пресен лук и гъби – Рецепта

“Чудесна гозба си спретнахме от пиле с гъби, добавихме и лук за още по-апетитен вкус”

Начин на приготвяне:

Измийте пилешкото и го запържете в тенджера под налягане с 3 с.л. олио.

Добавете лука, нарязан на полумесеци, моркова и чушката на малки парчета.

Обелете гъбите и ги нарежете. Сложете и тях.

След 5-6 минути добавете червения пипер, доматеното пюре и паста.

Налейте вода и сложете подправките.

Затворете тенджерата и варете пилешката яхния 15 минути.

Махнете от котлона и изчакайте да излезе парата.

Отворете капака и сервирайте вашето пиле с пресен лук и гъби топло.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *