Site Overlay

Пиле Терияки с канапе от картофено пюре – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешкото филе се нарязва на филийки. Поръсва се с подправката за пиле и се запечатва в масло с малко олио на тиган и на силен огън.

Продуктите за соса се смесват, заедно със счукана скилидка чесън.

Пилешко фоле се залива със соса и се оставя да се редуцира течността.

Картофите се сваряват. Намачкват се и се объркват с предварително затопленото прясно мляко. Посоляват се със сол и бял пипер.

Сервира се канапе от картофено пюре, отгоре пилешко филе и се залива с останалия сос.

Пилето Терияки с канапе от картофено пюре е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *