Site Overlay

Пица Бисмарк – Рецепта | Gotvach.bg

“Бъдете истински виртуози кухнята, събирайте всички около масата с уникалната Пица Бисмарк”

Начин на приготвяне:

В купа сложете водата и разтворете маята в нея. Добавете солта, захарта, зехтина и брашното.

Замесете тесто.

Завийте с памучна кърпа и оставете за половин час да се отпусне.

Готовото тесто разточете на правоъгълник. Прехвърлете в тавата на фурната, предварително застлана с хартия за печене.

Намажете с доматеното пюре. Поръсете с бекона. Лука обелете, измийте и нарежете на колелца.

Поставете и тях хаотично по домашната пица. Поръсете с кашкава и ригана. Сложете маслините и счупете яйцата отгоре.

Полейте с двете супени лъжици зехтин. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Извадете, оставете леко да се охлади и нарежете на парчета.

Идеята на пица Бисмарк е яйцата да са рохки, за да топвате парче пица в тях като в сос. С тази цел може да чукнете яйцата на края на приготвянето на уникалната пица Бисмарк.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *