Site Overlay

Пица гофрети – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Пушеното месо, гъбите и луканката се нарязват на дребно.

След това с телена бъркалка се разбиват яйцата с прясното мляко, мекото масло и бакпулверът.

Добавя се брашното и се разбърква до получаване на гъста и еднородна смес. Добавят се лютеницата и подправките.

Отново се разбърква за кратко, след което се добавят гъбите, луканката, месото и настърганият кашкавал.

Така получената вкусна гофретена смес се изсипва с лъжица или малък черпак в добре загрятият гофретник.

Гофретите се пекат до златисто и се поднасят топли.

Уникални пица гофрети!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *