Site Overlay

Пица Парадизо – Рецепта | Gotvach.bg

“Домашна пица Парадизо, която ще превърне кухнята ви в най-посещавания уютен ресторант”

Начин на приготвяне:

Започваме с подготовката на тестото. В купичка сипваме маята с малко топла вода и оставяме да шупне.

В дълбока купа сипваме пресятото брашно, солта и захарта. Добавяме шупналата мая. Започваме да наливаме водата на тънка струя и бъркаме.

Месим до получаване на меко тесто. Намазваме със зехтина и оставяме на топло място, покрито с кърпа. След като тестото е втасало, разточваме го на тънък лист и поставяме в намаслена тава за пица.

Намазваме с доматен сос, подреждаме филийките шунка, нарязаното на ситно пушено пиле и царевицата.

Поръсваме обилно с настърган кашкавал и печем домашната пица в загрята фурна до запичане на кашкавала.

Поднасяме нашата пица Парадизо топла и със студена бира.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *