Site Overlay

Пица с луканка, бекон и гъби – Рецепта

Начин на приготвяне:

В тази рецепта за домашна пица е ползвано тесто за пица, което е готово разточено и навита, така се продава.

Разстилате тестото за пица, както е с хартията за печене, в тава с подходящ размер.

Ако имате от другия вид тесто, го разточвате и го слагате върху хартия за печене, намазана леко с олио или зехтин.

Намазвате тестото отгоре с доматено пюре или доматен сос.

Поръсвате леко с олио или зехтин.

Нарязвате лука на тънки шайби или полумесеци и го разпределяте равномерно по цялото тесто.

Нарязвате гъбите на тънки парчета и ги подреждате върху лука.

Нарязвате зелената чушка на тънки кръгчета и я добавяте към другите продукти.

Нарязвате вкусна луканка и бекон на слайсове и ги подреждате върху блата, като ги редувате.

Слагате бързата пица да се пече на 200 градуса и през това време си нарязвате кашкавала на слайсове с дебелина ок. 0.5 см.

След 10-тина минути редите кашкавала равномерно по цялата пица с бекон, поръсвате с риган и допичате до златисто.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *