Site Overlay

Плодова салата с киноа, орехи и мед – Рецепта

Начин на приготвяне:

Щом заври водата в тенджерката, сипваме киноата, която сме измили преди това. Захлупваме с капак и оставяме да ври, като периодично отхлупваме само за да разбъркаме с дървена бъркалка и отново захлупваме.

Варим около 10-15 минутки. Щом варивото омекне и поеме водата – е готово. Сваляме от котлона и оставяме да изстива. През това време измиваме, обелваме и нарязваме на средни парченца плодовете за плодовата салата – ябълки, круши, киви и банан.

Прибавяме ги към вече изстиналата сварена киноа и разбъркваме всичко заедно с едро натрошените орехи и мед на вкус.

Поднасяме свежата плодова салата с киноа, прясно приготвена за една здравословна вкусна закуска!

Чудно Вкусно!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *