Site Overlay

Плодова супа с диня, праскови и касис – Рецепта

Начин на приготвяне:

Бърза, вкусна и свежа лятна плодова супа.

Диня се почиства от семките и се нарязва на кубчета заедно с обелен пъпеш и половината праскова.

Нарязаните плодове сипваме във висок съд, добавя се мед и половината прясно мляко.

Пасира се на гладка смес, може да останат и парчета плод – не е фатално.

Смесва се плодовото пюре с прясно мляко и сипваме в купа.

Прибавя се половината праскова, нарязана на кубчета, измити и почистени зрънца от червен касис, нарязани листа прясна мента и сервираме охладена.

Чудесна лята плодова супа за 0 време!

Да ви е вкусно !

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *