Site Overlay

Плодов кейк без яйца – Рецепта

“Оставяме яйцата в хладилника, защото за този плодов кейк не са ни нужни “

Начин на приготвяне:

Плодов кейк без яйца – вкусен сладкиш с ягоди.

Загасете содата в киселото мляко. Вземете една купа и ги сложете в нея, добавете захарта, олиото, ванилията и пресятото брашно. Разбийте всички съставки с помощта на миксер до получаване на хомогенна смес.

Вземете тава, намажете я с малко краве масло и изсипете сместа в нея. Отгоре наредете плодовете. Ягодите ги разрежете на две половини, а боровинките цели.

Печете кейка с плодове на средна решетка във фурната на 180 градуса до суха дървена клечица в средата. Получава се много лек, сочен и толкова апетитен кекс.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *