Site Overlay

Постен есенен плодов сладкиш – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелваме ябълката и райските ябълки и ги настъргваме в купа.

Добавяме бананите и ги намачкваме директно в купата. Добавяме меда, шарлана, канелата, лимоновата захар, оризовото брашно, какаото, стафидите, нарязваме вътре фурмите на парченца и разбъркваме хубаво.

Изсипваме в тефлонова тавичка.

Печем плодовия сладкиш на 180 градуса 30 минути.

Оставяме сладкиша да се охлади и стегне за 4-5 часа.

Нарязваме на парчета и сервираме постния есенен плодов сладкиш.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *