Site Overlay

Празена супа по немска рецепта със застройка – Рецепта

“По-апетитна от празената супа едва ли ще опитате някога – рецептата е немска, вкусът – уникален”

Начин на приготвяне:

Празът се почиства и измива. Нарязва се на колелца. В голяма тенджера се слага олио да загрее. Добавя се празът да се запържи и задуши.

Добавя се каймата да се запържи, като се раздробява на трохи. Оставя се да се задуши. Добавя се вода по преценка.

Когато заври се добавя топеното сирене и се разбърква добре, за да се разтвори.

В малка тенджера се чукват яйцата.

Добавя се киселото мляко и се разбива. Добавя се брашното и отново се разбърква. Затопля се на котлона, като непрекъснато се бърка. Добавя се от бульона на супата. Разбърква се.

Готовата застройка се добавя в голямата тенджера. Овкусява се със сол и черен пипер.

Разбърква се. Насладете се на порция празена супа по немска рецепта със застройка.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *