Site Overlay

Празнична бисквитена торта с пухкав крем и пурички – Рецепта

Начин на приготвяне:

От млякото, пудинга и захарта сварете гъст пудинг по класическия начин. Оставете го леко да се охлади.

Добавете мекото масло и изварата. Разбийте с пасатор на ниска скорост.

В тавичка с падащо дъно наредете ред бисквити (аз ги смелих в чопър заедно с малко лешници, като вместо лешници може да ползвате орехи или други ядки или да използвате само бисквити).

Върху бисквитите сложете половината от пухкавия крем, после пурички, отгоре – другата половина от крема и най-отгоре бисквити.

Аз нарязах част от пуричките и ги сложих като кант по ръба на бисквитената торта, а останалите подредих като цвете в кръг.

Вие можете да декорирате по ваш начин празничната бисквитена торта с пухкав крем и пурички.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *