Site Overlay

Празнична солена торта – салата – Рецепта

Начин на приготвяне:

Телешкото месо сваряваме в подсолена вода. Яйцата сваряваме. Готовото месо охлаждаме накъсваме. Яйцата и киселите краставички настъргваме.

Чесъна пресоваме и добавяме към краставичките. Започваме сглобяване на солената торта.

В тава с ринг слагаме на дъното месото, след това мажем с малко майонеза, киселите краставички, останалата майонеза може да я смесим с яйцата и сипваме върху краставичките.

Накрая поръсваме с натрошените орехи празничната салата. Оставяме в хладилника за няколко часа да се стегне.

Празнична солена торта – салата е питателна и ефектна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *