Site Overlay

Празнична янкина салата – Рецепта

Начин на приготвяне:

Картофите и яйцата сваряваме. Готовите картофи още горещи намачкваме и добавяме маслото.

Оставяме картофите да се охладят, след това добавяме натрошеното сирене, сол и черен пипер на вкус.

Разпределяме сместа равномерно в тава с ринг, като притискаме.

В купа си смесваме майонезата, цеденото мляко, нарязаните на ситно кисели краставички, копър и пресования чесън.

Овкусяваме празничната салата с черен пипер.

Слагаме сместа върху картофите и разстиламе равномерно.

Сварените яйца настъргваме върху картофената салата и украсяваме.

Оставяме празничната янкина салата в хладилника за едно денонощие да стегне.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *