Site Overlay

Празнични новогодишни хапки със сьомга – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купичка се счуква скилидката чесън.

Към нея се прибавя изварата и натрошеното сирене. Сместа се обърква хубаво, за да се получи млечен пастет.

От филийките хляб се изрязват с помощта на чаша или ринг кръгли хапки.

Страничният ръб на всяка хапка се намазва с майонеза и се овалва в нарязан на ситно пресен копър.

Отгоре хапките се намазват с предварително приготвеният пастет от извара.

Върху всяка една се поставя по парченце навито пушена сьомга и допълнително се украсява с парченце черна маслина.

Празничните новогодишни хапки със сьомга се сервират върху плато с резенчета лимон.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *