Site Overlay

Преден свински джолан с кожа по селски – Рецепта

Начин на приготвяне:

Джоланът се овкусява със сол, черен пипер, червен пипер, соев сос и олио. Намазва се добре и се оставя така от вечерта.

Зеленчуците се режат на едро и се овкусяват и те със сол, червен пипер, вегета и олио.

Свинският джолан се слага в дълбока тава и около него се сипват зеленчуците. Отгоре се изсипва буркана с гювеча, разбърква се, налива се вода, така че да покрие джолана, и зеленчуците и се захлупва с капак или фолио.

Пъхаме на 150 градуса във фурната. Готвите така поне 2 часа, след което махаме капака и оставяме свинското печено да се запече още, като го обръщаме от време на време.

След като месото се е сготвило, предният свински джолан с кожа по селски е готов.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *