Site Overlay

Предястие от картофки със сьомга и хайвер – Рецепта

Начин на приготвяне:

1. Сварете картофките в леко подсолена вода за 25 минути. Ако са пресни и с тънка кожичка, може да я оставите, в противен случай ги обелете.

Срежете всяко картофче на половина и подредете в плато с разрязаната страна нагоре.

2. Смесете майонезата за соса със сметаната, хайвера, горчица, сол, пипер и лимонов сок.

Сложете по една купчинка върху всеки половинка картоф.

3. Нарежете на тънки парченца сьомгата и поставете по едно върху майонезения сос. Върху нея поръсете с по половин лъжичка черен хайвер и украсете със свежи листенца от розмарина и копъра.

4. Поднесете празничното мезе с купичка от останалия майонезен сос с хайвер.

Да ви е вкусно с това предястие от картофки със сьомга и хайвер!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *