Site Overlay

Предястие от пушена скумрия и задушени моркови – Рецепта

“Като гледаме какво е предястието, можем да минем и без основно – пушена скумрия със задушени моркови “

Начин на приготвяне:

Нарязваме почистените моркови на колелца и ги сипваме в тефлонова тавичка.

Добавяме солта, зехтина и целината, раздрусваме леко, покриваме с алуминиево фолио и задушаваме във фурната за 15 минути на 180 градуса.

Почистваме пушената скумрия и я накъсваме на парчета.

Поставяме я в средата на чиния за сервиране.

Около нея подреждаме задушените моркови.

В купичка смесваме всички продукти за соса за нашия вкусен рибен аламинут и разбъркваме хубаво.

Заливаме пушената риба със соса и сервираме предястието от пушена скумрия и задушени моркови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *