Site Overlay

Предястие от яйца и майонеза – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сварявате яйцата добре, така че да не са рохки.

Разрязвате ги на две половинки и внимателно отделяте жълтъците от белтъците.

Слагате в купа жълтъците и ги намачквате с вилица добре.

Посолявате ги леко и добавяте към тях горчицата, като отново разбърквате добре, така че да стане гладка каша.

Приготвяте си майонезата за основата на предястието, като я разбъркате хубаво с киселото мляко.

Разстилате готовата майонеза в голяма чиния (плато), в която ще сервирате предястието.

Напълвате внимателно белтъците със сместа от жълтъци и горчица и ги подреждате с жълтъците надолу в чинията.

Украсявате по желание с маслини или каквото роди фантазията ви.

Предястието от яйца и майонеза е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *