Site Overlay

Пресен зелен фасул без домати с пилешко от 1927 г. – Рецепта

Начин на приготвяне:

Фасулът се измива много добре.

Почиства се от връхчета и конците.

Нарязва се на дребни парченца.

Слага се в тенджера и се залива със студена вода.

Вари се 30 мин под капак на среден огън.

Лукът се почиства, измива и нарязва на ситно.

Прибавя се към врящият фасул. Вари се 30 Мин.

Пилешкото филе се измива много добре, почиства се от ципите.

Нарязва се на парчета. Прибавя се към фасула и се залива с олио. Вари се 10 Мин.

Прибавя се солта и червения пипер.

Вари се 20 мин, след което котлонът с вкусната яхния се изключва.

Прибавя се парче масло и ситно нарязаният магданоз.

Пресният зелен фасул без домати с пилешко от 1927 г. се похлупва с капака.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *