Site Overlay

Пръчици от тиквички по италиански – Рецепта

Начин на приготвяне:

Тиквичките се разрязват напречно на две. След това на дебели филии, като всяка филия се нарязва на пръчици.

Посоляват се.

Яйцето се разбива и се разрежда с млякото.

Пармезанът се настъргва на дребно ренде и се смесва с галетата и ситно нарязания копър.

Всяка пръчица се овалва в брашно, след това се потапя в яйцето и накрая в галетата.

Солените пръчици се подреждат в тава застлана с хартия за печене.

Поръсват се със струйка зехтин и биреното мезе се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса до зачервяване.

Поднасят се с млечно-чеснов сос.

Приятен апетит!

Пръчиците от тиквички по италиански са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *