Site Overlay

Пуешки бутчета с градински чай и бира – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пуешките бутчета се измиват много добре.

Слагат се в тенджера със студена вода и се прибавя дафиновият лист.

Вари се 60 мин на слаб огън, като периодично се отпенва.

Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно.

Слагат се в тава с капак.

Отгоре се слагат отцедените и сварени бутчета.

Зехтинът се разбърква с градинския чай и чубрица.

Ястието се посолява.

Залива се със сместа от зехтин, градински чай и чубрица.

Полива се с бирата и бульона.

Пече се под капак 60 мин на 180 градуса.

Рецептата за пуешки бутчета с градински чай и бира е подходяща за хранене за кръвна група B.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *