Site Overlay

Пуешки бутчета яхния – Рецепта

“Яхния от пуешки бутчета, с които ви пожелаваме добър апетит и сме сигурни, че ще бъде такъв”

Начин на приготвяне:

В тенджера сипваме вода и добавяме бутчетата, варим до готовност. След това ги оставяме да се охладят и ги обезкостяваме.

Зеленчуците почистваме, измиваме и ги нарязваме според желания размер.

В тенджера си нагорещяваме мазнина и добавяме накъсаното месо, запържваме за кратко.

Добавяме нарязаните на ситно лук и чесън, запържваме за още няколко минути.

Добавяме червения пипер, доматите и готвим 4-5 минути. Прибавяме останалите зеленчуци и сол на вкус. Готвим до готовност.

Накрая сгъстяваме яхнията с разтвореното брашно в малко вода.

Поднасяме нашите пуешки бутчета яхния поръсени с нарязан на ситно пресен магданоз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *