Site Overlay

Пуешки гърди с гъбен сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пуешките гърди може да са с кокала или без, също така да премахнете кожата или да я оставите.

Гърдите намазваме хубава с ананасовия сок и черния пипер.

Гъбите поставяме в тавата с 1/2 ч.ч. вода, а върху тях – пуешките гърди.

Покриваме с фолио и печем до готовност.

След това изваждаме тавата, изваждаме гърдите, наливаме сметаната и добавяме сол и черен пипер, разбъркваме.

Връщаме гърдите при соса и пъхаме във фурната до сгъстяване на сметаната.

Да ви е сладко с тези пуешки гърди с гъбен сос.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *