Site Overlay

Пуешко с ориз и зелен боб на тиган – Рецепта

Начин на приготвяне:

Ориза почистваме и измиваме. Сваряваме го в подсолена вода до готовност.

Пуешкото филе нарязваме на кубчета и овкусяваме със соевия сос и черен пипер. Оставяме за около 30 минути.

В тиган си запържваме месото до златисто. В друг тиган си задушваме нарязаните на ситно зелен лук, люта чушка и зеления боб.

Готвим до омекване на зеленчуците. Добавяме сварения ориз, овкусявме със сол и черен пипер. Готвим за 4-5 минути.

Накрая добавяме пуешкото, разбъркваме хубаво и отнемаме от котлона.

Поднасяме пуешко с ориз и зелен боб на тиган топло с прясна салата.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *