Site Overlay

Пухкави американски палачинки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пухкави американски палачинки, които ще допаднат на любителите на гофретите.

Отделяме жълтъците от белтъците и ги разбираме в половината прясно мляко. След това добавяме пресятото с бакпулвера брашно.

Добавяме захарта и отново разбиваме. След това добавяме и останалото мляко и отново разбиваме. Белтъците се разбиват на сняг и се добавят към другата смес. Сместа за американски палачинки става гъста.

В загрят тефлонов тиган с лъжица изсипваме от сместа и оформяме кръг. Не трябва да е дебел, но не трябва и да прозира.

Пухкавите палачинки са готови за секунда. Когато едната страна е изпечена, се обръща и от другата страна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *