Site Overlay

Пухкав омлет с шунка и кашкавал в гювече – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо, нарязваме шунката на ситни парченца. След това настъргваме кашкавала.

В дълбока купа разбиваме добре яйцата и добавяме прясното мляко.

Прибавяме към тях нарязаната шунка, настърганият кашкавал и овкусяваме със сол и малко черен пипер.

Намазваме добре с масло едно гювече и изсипваме сместа в него.

Печем на вентилатор на 190 градуса до готовност.

След като е готов омлетът, минаваме по всички страни на гювечето с ножче, за да може да излезе лесно.

Обръщаме в чинийка пухкавия омлет с шунка и кашкавал в гювече.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *