Site Overlay

Пълнена солена палачинка със свинско – Рецепта

Начин на приготвяне:

1. Правим сместа за палачинките. Слагаме яйцето, солта и содата, разбиваме хубаво сместа.

След което започваме постепенно да добавяме брашно и вода, докато се получи леко сгъстена смес, която да е подходяща за получаването на палачинка.

Предварително намазваме тигана с малко масло и намазваме с масло и самите палачинки докато ги правим, за да се получат сочни и хрупкави.

2. След като палачинките са готови, нарязваме лука и свинското месо и ги запържваме, след което добавяме нарязаните мариновани краставички и консервираните гъби. Правим смес от топено сирене и майонеза.

Започваме да мажем всяка една палачинка със сместа и добавяме от плънката.

Печем солените палачинки в предварително загрята фурна на 180 градуса, около 10 минути до златист загар.

Пълнената солена палачинка със свинско е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *