Site Overlay

Пълнени гъби Портбело с бекон и моцарела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Започваме като измиваме много добре гъбите Портбело.

Внимателно отстраняваме пънчетата им.

Нарязваме на средно големи парчета бекона и съвсем набързо го запържваме в едно тиганче.

Нарязваме си на дребно моцарелата и настъргваме кашкавала.

Когато сме готови пускаме фурната да се загрява на 180 градуса отгоре и отдолу и през това време започваме с нареждането на гъбките.

Върху хартия за печене нареждаме гъбките, след това слагаме първо бекона, моцарелата и най-отгоре кашкавала.

Печем пълнените гъби за 15 минутки и декорираме с магданоз.

Пълнените гъби Портбело с бекон и моцарела са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *