Site Overlay

Пълнени гъби със сирена – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измиваме и почистваме гъбите (които трябва да са големи с диаметър около 8 см) от пънчетата, издълбаваме ги внимателно.

Задушаваме в масло нарязаните на кубчета пънчета за около 5 мин, добавяме крема сиренето, изварата и краве сиренето.

След като са се позадушили и превърнали в крем, добавяме черния пипер, малко сол (в зависимост от солеността на краве сиренето) и магданоз.

Дръпваме крема от сирена от котлона и настъргваме кашкавала, той ще се стопи в горещата смес.

Редим в гъбите: парченце моцарела, слагаме от сместа и завършваме с моцарела нашите вкусни пълнени гъби.

Печем пълнените гъби със сирена в намазнена тава на 180°C за около 25 мин.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *