Site Overlay

Пълнени картофи с пушен бекон и крема сирене – Рецепта

“Разкошни пълнени картофи, които трябва да опитате задължително “

Начин на приготвяне:

Картофите се измиват без да се белят. Надупчват се с метално шишче. Посоляват се и хубаво се намазват с олио.

Поставят се в тава, застлана с хартия за печене, и се пекат на 170 градуса до тяхното омекване.

След като поизстинат, се разрязват на две и се издълбават.

Издълбаната част се поставя в купа и към нея се добавят мекото краве масло, крема сиренето и нарязаният на дребно бекон.

Плънката за картофите се разбърква и се овкусява с черния пипер.

Издълбаните картофи се напълват и отгоре се поръсват с настъргания кашкавал.

Пълнените и картофи с пушен бекон и крема сирене се нареждат в тава и се запичат на 190 градуса до зачервяване на кашкавала.

Да ви е вкусно с тези разкошни пълнени картофи!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *