Site Overlay

Пълнени пилешки гърди с моцарела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смесваме всички сухи подправки в малка купичка.

Разрязваме пилешките гърди, така че да се получат джобчета. Поръсваме ги отвсякъде с микса от подправки.

Отрязваме си 4 големи парчета алуминиево фолио. Намазваме ги със зехтин и поставяме по едно пилешко филе във всяко.

Пъхаме по една цяла топка моцарела във всяко джобче, притискаме и увиваме хубаво фолиото, за да опаковаме добре пилешкото.

Подреждаме пакетчетата в тавичка с малко вода.

Печем пилето с моцарела на 200 градуса около 35 минути.

Отвиваме фолиото и запичаме за още 10 минути.

Сервираме директно с фолиото топлото пълнени пилешки гърди с моцарела в 4 чинии и добавяме гарнитура по избор.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *