Site Overlay

Пълнени чушки с яйца и сирене по Ботевградски – Рецепта

“При вас долита страхотна Ботевградска рецепта за пълнени чушки с яйца и сирене – грабнете я смело”

Начин на приготвяне:

Махаме семето на чушките и след това правим сместа за плънката от яйцата, сиренето малко олио и черния пипер по желание.

Пълни чушките с 1-2 с.л плънка.

Нареждане пълнените чушки в тава и ги поливаме с олиото и водата и доматения сос, който е по желание.

Печем 30 минути на 200 – 220 градуса по Целзий и сервираме.

Приятен апетит с тези пълнени чушки с яйца и сирене по Ботевградски

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *