Site Overlay

Пълнозърнест хляб с орехи – Рецепта

“Полезен и много вкусен пълнозърнест хляб с орехи – често, докато чакаме основно, си хапваме поне една филийка просто така”

Начин на приготвяне:

В купа се объркват с лъжица и хубаво продуктите: пълнозърнестото брашно със солта, содата, предварително угасена в кисело мляко и яйцето.

Накрая се добавят целите орехи и отново се разбърква.

Във форма за хляб, покрита с хартия за печене, се разпределя сместа.

Може и отгоре да се поръси с орехи и чия.

Пече се на 180°С за 50 мин и на вентилатор.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *