Site Overlay

Пържена кайма с печени чушки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарязваме на дребно лука и чесъна. Слагаме ги в тиган заедно с доматите от консерва, като добавяме 1/2 ч.ч. вода.

След като покипи малко на умерен огън и омекне лукът, добавяме каймата и бъркаме докато се запържи.

Чушките се изпичат и обелват, нарязват се и се слагат в тигана заедно с натрошеното на дребно сирене и зехтина.

Поръсват се с черния пипер и чубрицата, миш машът се бърка на слаб огън още 5 минути.

След това пържената кайма с печени чушки е готова за ядене.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *