Site Overlay

Пържена шотландска каша – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистете лука, измийте ги и нарежете на ситно.

Моркова също обработете и настържете на едро ренде.

Овесените ядки сложете в блендер или кухненски робот и надробете за секунда (ако имате функция ЛЕД(ICE), я използвайте).

С тиган загрейте маслото и го задушете зеленчуците за 5 минути

Добавете каймата.

Овкусете със сол и черен добавете и мащерката, нарязана на ситно.

Гответе, докато месото не стане на трохи. Щом това стане, добавете овесените ядки и долейте зеленчуковия бульон.

Оставете ястието на ври до сгъстяването му.

Пържената шотландска каша сервирайте топла.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *