Site Overlay

Пържени дробчета с яйца и лук – Рецепта

Начин на приготвяне:

За този лесен аламинут почистете пилешките дробчета, измийте и прецедете, залейте ги със вряла вода, разбъркайте.

Прецедете водата, измийте отново и подсушете.

В тиган налейте олиото и добавете нарязания лук на полумесеци, задушете за около 2-3 минути.

Прибавете подсушените дробчета и поръсете с черен пипер на вкус, разбъркайте и затворете капака на тигана да се задушат, като периодично обръщате дробчетата, докато останат на мазнина.

Поръсете пържените дробчета с настъргания кашкавал и чукнете яйцата, посолете на вкус и внимателно разбъркайте до готовност на яйцата.

Невероятно вкусни пържени дробчета с яйца и лук!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *