Site Overlay

Пържено с лук и моркови – Рецепта

“Ах, тези селски гозби така ги обичаме – месцето с лук е просто идеално и за мезе, и за основно хапване”

Начин на приготвяне:

В тенджера сложете 2 с.л олио и изпържете месото до златисто.

Налейте бирата и малко водичка.

Намалете котлона и варете почти до готовност. Извадете и заделете.

В тиган разтопете кравето масло. Сложете гъбите, предварително обелени и нарязани на филийки. Пържете до златисто. Извадете и заделете.

Сложете моркова и чушките, нарязани на малки лентички.

След като се запържат добре, върнете гъбите, месото, лютата чушка и добавете лука.

Сложете поправките към пърженото месо, разбъркайте и пържете до пълното му омекване.

Изключете селската гозба, оставете леко да се охлади и сервирайте пърженото с лук и моркови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *