Site Overlay

Пържено филе от риба скорпид – Рецепта

Начин на приготвяне:

Внимателно отстраняваме отровните шипове на скорпида с помощта на ножица за пиле.

Махаме кожата, почистваме от вътрешностите и измиваме филетата.

Всяко рибно филе разделяме на две половини по дължината на гръбнака.

Смесваме брашното, гриса, солта и черния пипер и овалваме всяко филе.

Пържим в загрята мазнина много кратко време, тъй като рибните филенца са тънки и стават много бързо.

Отстраняваме излишната мазнина като вадим готовата пържена риба върху кухненска хартия.

Лесна рецепта за вкусно ястие от пържено филе от риба скорпид!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *