Site Overlay

Пържен чеснов карфиол в разкошен сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте карфиола и го накъсайте на розички. Загрейте мазнината в тиган. Добавете карфиола и пържете до златисто.

Преди да извадите, пресовайте чесъна. Разбъркайте и изчакайте 1-2 минути. Изключете котлона и прехвърлете карфиола в купа.

В същия тиган разтопете кравето масло и запържете червения пипер. Изключете и полейте карфиола със запръжката.

В купа смесете всички продукти за соса. Нарежете копъра на дребно и добавете и него.

Разбъркайте и залейте карфиола със сос.

Може да сервирате пържения чеснов карфиол в разкошен сос както топъл, така и студен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *