Site Overlay

Пъстърва с маслен сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Намазваме тефлонова тава с малко зехтин и подреждаме рибните филета в нея.

Смесваме сухите подправки и поръсваме отгоре рибата.

Поливаме отгоре останалия зехтин и покриваме тавата с алуминиево фолио.

Печем филето от пъстърва на 180 градуса 30 минути.

За соса смесваме всички продукти и го прибираме в хладилника.

Поставяме 1-2 филета пъстърва в чиния, отгоре сипваме 2 с.л. от соса и поръсваме с черен пипер.

Гарнираме нашата пъстърва с маслен сос по желание и сервираме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *