Site Overlay

Разядка с патладжан и овче мляко – Рецепта

“На домашната разядка с патладжан ѝ липсват само домашни брускети “

Начин на приготвяне:

Нарязваме патладжаните на парчета и ги осоляваме.

Оставяме ги за 10 минути и ги изплакваме обилно.

Сипваме ги в тенджера, добавяме олиото, водата и предварително обелените и нарязани домати.

Задушаваме до омекване и изпарение на течността.

Прехвърляме в купа и намачкваме с вилица или преса за картофи.

Добавяме счукания чесън, овчето мляко, черния пипер, посоляваме на вкус и натрошаваме вътре сиренето.

Разбъркваме патладжанената разядка и сипваме в малки купички.

Отгоре поръсваме с червен пипер и нарязан магданоз.

Нашата лятна разядка с патладжан и овче мляко е готова за сервиране.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *