Site Overlay

Рамен Шин – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Първо си приготвяме бульона от свинско рагу, ако нямаме готов.

След като бульонът е готов, си сваряваме яйцата, да са твърдо сварени.

Сгорещяваме бульона, така че да заври, начупваме полуготовите нудли и ги оставяме в бульона. Разбъркваме и оставяме да поврат за 3-4 минути.

След като нудлите са готови за консумация, ги разделяме в две дълбоки купи.

Режем лука и чушките и настъргваме морковите. Разполовяваме яйцата, слагаме от лютия червен пипер и черния пипер и разбъркваме.

Накрая поръсваме зеленчуците отгоре и слагаме яйцата във вкусния Рамен.

Разделяме продуктите в двете купички.

Ако имате кимчи, сложете и от него в Рамена – комбинацията е чудесна.

Добавете от лютия червен пипер според вашите предпочитания.

Яжте Рамен Шин горещ и лют.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *