Site Overlay

Рачено мезе за бира – Рецепта

Начин на приготвяне:

Една рецепта за едно хубаво бирено мезе, което се приготвя бързо.

В една голяма чиния слагаме царевично брашно, сол и черен пипер и разбъркваме добре сухата смес.

В купа счукваме две яйца и ги разбиваме добре.

Загряваме мазнина в един голям незалепващ тиган и взимаме едно рачено рулце, потапяме в разбитите яйца първо, после в сухата смес и пускаме в горещото олио.

Запържваме ги всички по същия начин до златист свят.

Сервираме раченото мезе за бира топло, може и с някакъв начин чеснов сос или с кетчуп.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *