Site Overlay

Режимни кето кашкавалки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Бързи и вкусни режимни кето кашкавалки!

В купа се разбиват две яйца с вилица. Добавят се сусамов тахан, настърган кашкавал и оризово брашно, накрая се прибавя и ленено семе.

Разбърква се и с малка лъжичка се сипва от сместа върху хартия за печене. Отгоре се поръсва с щипка сух риган.

Домашните кашкавалки се пекат в загрята фурна с вентилатор на 170 градуса до златисто, около 18-20 минути и готово.

Сервираме готовите кашкавалки по нашата кето рецепта с чаша чай от смокинови листа.

Добър апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *