Site Overlay

Ретро пастет – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Пилешките дробчета се измиват, почистват от жилките и подсушават на кухненска хартия.

Лукът се нарязва на полумесеци.

В тиган се загряват олиото и кравето масло. Добавят се лука и чесъна. Бланшират се.

Прибавят се дробчетата и се запържват до леко зачервяване. Не трябва да се препържват, отвътре трябва да останат леко розови. Добавя се сметаната и се отместват от огъня.

Сместа се оставя да изстине.

Поставя се в блендер и се пасира.

Пастетът се овкусява със сол и черен пипер.

Приятен апетит! Ретро пастетът е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *