Site Overlay

Риба на тиган с печени картофки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Рибата поръсих с черен пипер и сол и приготвих на сух тиган.

12 средно големи картофа (формата за мъфини е с 12 гнезда) нарязвам на тънко (на рендето).

В купа ги овкусявам с 50 г разтопено масло, 3 с.л. пармезан, чесън на гранули, сол, черен пипер и мащерка.

Разбърквам ги добре, нареждам във формичките и пека на 180 градуса около 45 минути.

Рибата на тиган с печени картофки е много ефектно ястие, подходящо и за Никулден, и за всеки един следващ ден!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *