Site Overlay

Рибена супичка – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Слагаме рибата в тенджера да се покрие с вода и изчакваме да заври, след което изхвърляме водата. Изплакваме рибата и заливаме със студена вода.

Варим сьомгата около 3 минути след като заври.

Изваждаме рибата в чиния и прецеждаме бульона, за да отстраним ако има паднали кости.

Към рибения бульон прибавяме нарязания лук, домат, картофи и пипер.

Посоляваме и варим до готовност на зеленчуците.

Обезкостяваме рибата и добавяме в последните десет минути, заедно с фидето и девесила.

За да приготвим дресинг, смачкаме една глава чесън и заливаме с оцет.

По желание към дресинга добавяме пресен девесил и сушени чушки.

При сервиране подправяме рибената чорба с дресинга.

Рибената супичка е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *