Site Overlay

Руло от свинско месо със спаначен пълнеж – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разрежете месото, така че да можете да го навиете на руло. Натрийте го със сол и черен пипер.

Пасирайте почистеният спанак, мекото масло, топеното сирене и чесъна.

Разпределете равномерно тази смес върху месото и навийте на стегнато руло.

Прехвърлете в тавичка.

Добавете малко вода, колкото да покрие дъното.

Печете вкусното солено руло 1 час на 200°C (обливайте месото с отделените по време на печеното сокове).

Поднесете рулото от свинско месо със спаначен пълнеж с гарнитура от картофено пюре.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *