Site Overlay

Салата Коледен пламък – Рецепта

“Необикновено празнична и красива салата Коледен пламък – за да стоплим семейното огнище по празниците”

Начин на приготвяне:

Измиваме и подсушаваме две краставици. Изрязваме три различни големини.

В плик (пош) слагаме крема сирене Филаделфия, изрязваме ъгъл и украсяваме всяка свещ.

От сирене Чедър изрязваме пламък /може да го замените с кашкавал/ и го поставяме отгоре.

Отдолу слагаме настъргано сирене за нашата празнична салата. Цвете от луканка, маслина и стръкчета копър.

Салата Коледен пламък е готова!

Източник: Maia Ivanov – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *